Uw winkelwagen is leeg!

Amateurteam citeert wereldkampioenschap was eigenlijk bier

Schweinsteiger, de wereldkampioen van Brazilië, is momenteel werkloos. Zijn contract met het MLS-team Chicago Flame loopt af op 1 januari en het team heeft zijn contract nog niet verlengd. Een Duits team van amateurliga's wilde de kans benutten onroerend goed + bier als ruilmiddel voor varkens.
 
De Duitse Bundesliga-club, genaamd Bunnerhare, kan het zich niet veroorloven om miljoenen euro's per jaar te betalen aan varkens, en ze hebben een stuk onroerend goed met een verscheidenheid aan heerlijke lokale bieren. Ik weet niet of voor sommige doeleinden een woordvoerder van Burnhaeh genodigde biggen op sociale netwerken, naast het vermelden van: Schweinsteiger en zijn vrouw Ivanovic, en anderen Een kind voetbalshirts kopen, vrij populair in deze Duitse stad.
 
De woordvoerder benadrukte ook de aantrekkelijkheid van het leven in de stad, en gericht op Schweinsteiger introduceerde het lokale speciaalbier, en de combinatie van bier + chocolade, Bayern-jeugdtraining varkens hebben altijd op het bier een zachte plek, Duitse retoriek van het amateur-team is met het heeft een charismatische ster om hieraan mee te doen is niet onmogelijk - de voetbalwereld is niets onmogelijks. "
 
"Veel van de spelers hier zijn je fans en ze verlangen naar hetzelfde spel met jou.Na training en competitie kun je je favorieten kiezen uit de 20 bieren waarin we ons specialiseren. Als dit je niet tevreden stelt, is de toekomst bij We ' Ik noem ons stadion na je pensionering met je taboe. "Deze amateurclub is naar verluidt oprecht genoeg, maar het mag alleen wishful thinking zijn omdat de Chicago-vlam al" zeer dichtbij "heeft gezegd tegen de vernieuwing van de big, dat wil zeggen zeg, biggen "geen zegen" om deze wijnen te proeven ...