Uw winkelwagen is leeg!

Antoine Griezmann's Release-clausule wordt geactiveerd door Barc

Barcelona zou naar verluidt Atlético Madrid de vrijlatingclausule van € 120 miljoen van Antoine Griezmann op vrijdag lanceren.
 
De Spaanse kampioenen "regelen de laatste details" en betalen het volledige bedrag nadat Atletico Madrid weigerde te onderhandelen, aldus Luis F. Rojo van Marca.
 
Barcelona hoopt de deal snel af te ronden en wil Griezmann presenteren op zondag voordat de club aan het begin van het seizoen op maandag begint.
 
Griezmann kondigde in mei aan dat hij Atletico Madrid zou verlaten in de zomer en er niet in slaagde zich bij de club aan te sluiten voor de pre-season training op zondag.
 
De Rojiblancos zijn begonnen met een tuchtprocedure tegen de winnaar van de Wereldbeker en kunnen hem boeten voor zijn no-show, volgens de Guardian's Sid Lowe.
 
Griezmann is op Ibiza en heeft "hard gewerkt naast zijn eigen persoonlijke trainer", dus hij is in goede vorm voor het nieuwe seizoen, volgens David Salinas van Sport.
 
De verhuizing van Griezmann naar Barcelona zal een langlopende overdrachtssaga beëindigen. Hij stond dicht bij de club in de zomer van 2018, maar kondigde aan dat hij in Atletico zou verblijven in zijn beruchte La Decision-documentaire.
 
Toch heeft speculatie over een verhuizing naar Barcelona geweigerd om weg te gaan. Gil Marin, CEO van Atletico, heeft gezegd dat hij "sinds maart weet" dat de voorhoede zich bij de Catalaanse reuzen voegt, per Movistar (h / t Marca).
 
Griezmann zal toevoegen aan de aanvallende opties van Barcelona, ​​waardoor manager Ernesto Valverde een potentiële selectie hoofdpijn krijgt met Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Malcom en Philippe Coutinho in de ploeg.
 
Barcelona hoopt ook dat Griezmann de club kan helpen bij het claimen van glorie in de UEFA Champions League na pijnlijke nederlagen tegen Roma en Liverpool in de laatste twee seizoenen.
 
Maar de Fransen zullen de supporters moeten overwinnen als hij een verhuizing naar Barcelona afsluit. Zijn afwijzing van de club afgelopen zomer zag hem uitgejouwd in het Camp Nou terug in april tijdens Atletico's 2-0 nederlaag, per Mark Doyle op doel.