Uw winkelwagen is leeg!

Barcelona blijft zich richten op Paul Pogba

Na het eerste weekend van het Premier League-seizoen publiceerden we onze jaarlijkse lijst met knievalreacties. Een van die reacties was dat Ruben Neves het doelwit zou worden van een elite club voordat het seizoen uit was. In alle eerlijkheid, het was een beetje een tik in.
 
Zes dagen later, en die kan blijkbaar worden afgevinkt van de lijst. De zondag zegt dat Neves een doel van £ 60 miljoen is geworden voor Manchester City, die op zoek gaat naar een deal in januari.
Zoals we toen al zeiden, is de laatste vraag voor dit Wolves-project of ze hun spelers verzilveren als de taxaties het economisch logisch maken om dit te doen.
 
Neves sprak eerder deze maand over het feit dat hij een grote fan was van Pep Guardiola, en zou zeker de stap zetten als deze gerapporteerde geïnteresseerde iets concreets zou worden.
 
Met de verhuizing van Paul Pogba naar Barcelona, ​​die deze zomer duidelijk niet doorging - Barcelona heeft het opgegeven om een ​​deal te bouwen - denken we aan de toekomst.
 
In de Daily Express heeft Neil Fissler een exclusieve claim met de claim dat Barca volgende zomer terugkomt voor Pogba. Nu zeggen we niet dat we niet onder de indruk zijn, of dat Fissler niet diep in de mechaniek van een potentiële deal heeft gegraven, maar je kunt wel een goede inschatting maken dat Barcelona Pogba volgende zomer misschien wel wil hebben. Ze wilden hem deze zomer, in hemelsnaam.
 
"Hij werkt goed, speelt goed, hij doet het voor de fans, hij doet het voor het team en dat is wat ik wil, om voor het team te spelen en ik kan niet gelukkiger zijn dan wat ik ben", zei Mourinho deze week. Het charme-offensief is duidelijk begonnen met het proberen en repareren van elk defect in de relatie.
 
David Sarachan is tijdelijk verantwoordelijk voor het team na het ontslag van Bruce Arena, maar er wordt gedacht aan een externe kandidaat om de rol op een permanente basis te nemen. Moyes 'reputatie was lager dan laag nadat hij Sunderland verliet, maar hij nam vorig seizoen West Ham naar 13e voordat hij werd losgelaten.
 
Internationaal management is misschien niet het ideaal van Moyes, maar met alleen de Gold Cup en Wereldbeker kwalificatie die de VS echt testen, zou dit misschien een goede manier zijn om een ​​paar jaar door te brengen.