Uw winkelwagen is leeg!

Layún: "Sevilla heeft argumenten tegen Dream Bayern München

Stap voor stap, maar met hetzelfde enthousiasme, is dit de manier waarop Sevilla wordt geconfronteerd met de kwartfinale van de UEFA Champions League.
 
De Spaanse club is een van de 'zwarte paarden' om de verrassing aan Manchester United te geven in de vorige fase; en nu zal hij proberen hetzelfde te doen tegen Bayern München.
 
Hoewel hij het toernooi niet kan spelen, omdat hij deze editie met Porto speelde, is Miguel Layún optimistisch met zijn team.
 
"De groep heeft laten zien dat hij in dit soort scenario de neiging heeft om te groeien, en hopelijk is vanavond speciaal in de Sánchez Pizjuan," zei hij in EXCLUSIVE voor FOX Sports.
 
Voor de Mexicaanse kant is er geen conformisme en ze willen doorgaan met het maken van geschiedenis: "Wat is bereikt is al erg belangrijk, maar ik zie het team met die honger en dorst om meer te willen, dat windt mij op en we zijn in staat om neem een ​​stap plus ".
 
Omdat "we argumenten hebben om te dromen, denken en geloven dat we het kunnen bereiken".
 
Ten slotte gaf Miguel Layún de sleutels om te dromen over de kwalificatie voor de halve finale van de UEFA Champions League, dus hij ziet het als positief om de formule te herhalen die ze bij Old Trafford hebben gedaan.
 
"Het doel van de grond af houden gaf ons heel wat kansen tegen Manchester United, dus als we erin slagen het te behouden, zullen we winnen."