Uw winkelwagen is leeg!

Lille Reveal Barcelona Interesse in Nicolas Pepe Amid Verhaal ge

Barcelona's interesse in Lille vleugelspeler Nicolas Pepe is onthuld door Gerard Lopez, president van de Liga 1 club.
 
Toen we hem vroegen of Barca dol was op Ivory Coast International Pepe, zei Lopez, per RMC Sport: "Het is waar, er zijn een paar geweldige clubs die in hem geïnteresseerd zijn."
 
Lopez drukte ook de hoop uit dat Pepe niet te snel zal verhuizen: "De clubs hebben ons direct na de zomermarkt gecontacteerd om de weg vooruit te vinden." Ik hoop dat hij minstens nog een seizoen blijft. "
 
Barca blijft waarschijnlijk in de zaak nadat Taylor La Liga's reuzen "een club die regelmatig de Franse eerste divisie scout" genoemd wordt.
 
Toch kan de Blaugrana concurrentie verwachten voor de 23-jarige Pepe. Er is al belangstelling bij prominente leden van de Engelse topvlucht.
 
Arsenal is een van de geïnteresseerde partijen, per Le10 Sport. Hij merkte ook op hoe Telefoot de naam van Manchester United in het hoofd heeft gegooid.
 
Een trio van Europese topclubs in zijn zaak hebben, is een weerspiegeling van de indrukwekkende ontwikkeling van Pepe in Lille. Technisch secretaresse van Barca, Eric Abidal, denkt dat het vooruitzicht om de begaafde aanvaller te ondertekenen 'heel, heel interessant' is, per Mundo Deportivo.
 
Er is geen twijfel Pepe's talenten zijn intrigerend goedkope voetbalshirts. Hij heeft een geweldige start gemaakt aan het seizoen, scoorde vier keer en leverde drie assisten in Ligue 1, terwijl hij ook het net vond in de Coupe de France.