Uw winkelwagen is leeg!

Liverpool zal genieten van de druk van de Salzburgse beslisser,

Jürgen Klopp betreurde het falen van Liverpool om volgende maand een "Champions League" vakantie in Salzburg te boeken, maar stond erop dat zijn Europese kampioenen zouden gedijen op de druk om de knock-outstadia in Oostenrijk te bereiken.
 
Dries Mertens en Napoli laten rivalen zien dat Liverpool hun gebreken heeft
 Lees verder
Liverpool heeft realistisch gezien een gelijkspel nodig uit hun laatste groepsspel in Oostenrijk om de knock-outstadia te bereiken na slechts een punt te hebben genomen van Napoli's bezoek aan Anfield op woensdag. Overwinning tegen de zijde van Carlo Ancelotti zou de kwalificatie hebben veiliggesteld met een spel om te sparen en de last voor Klopp's eerste team stamgasten kunnen verlichten tijdens een veeleisende december van negen wedstrijden in vier wedstrijden. Fabinho, de invloedrijke middenvelder van Liverpool, is mogelijk uitgeschakeld voor verschillende wedstrijden die een enkelblessure hebben opgelopen in de 1-1 gelijkspel.
 
"Ik wil niet zeggen dat we het nodig hebben [de druk op de laatste wedstrijd] maar we hadden het altijd," zei Klopp. "Ik ben vier jaar oud - vertel me wanneer het gemakkelijk was? Vorig jaar moesten we thuis met 1-0 winnen van Napoli. Ik kan me een groter drukspel niet herinneren. Echt moeilijk en we hebben het gedaan. Nu moeten we naar Salzburg. Op dit moment is het spel afgelopen en mijn probleem is dat Fabinho geblesseerd is en Brighton, niet Salzburg.
 
“Maar ik weet hoe mensen zijn; mensen wensten dat we de groep vanavond konden afmaken en een soort vakantiegame in Salzburg konden maken. Dat is de situatie - als we ambities hebben in de Champions League, moeten we dat laten zien in Salzburg. Tot die tijd moeten we onze ambities in de Premier League laten zien. ”
 
Klopp voegde eraan toe: “Het was duidelijk dat we het vanavond wilden afmaken. We wisten al lang voor de wedstrijd dat het moeilijk zou zijn tegen Napoli. Het was moeilijk vorig jaar, het is altijd moeilijk. Ze zijn een goede kant. "
 
Fabinho verliet Anfield met zijn linkervoet in een beschermende laars te midden van zorgen dat hij enkele weken buiten kon zijn met enkelbandletsel. De middenvelder in Brazilië wordt de komende 48 uur beoordeeld.
 
Klopp zei over de blessure: "Ik weet het niet [in hoeverre]. Hij heeft pijn, dus dat is niet goed. Hij kon niet doorgaan en hij is echt heel moeilijk. Ik wil niet zeggen wat ik verwacht, omdat ik hoop dat het niet zo serieus is, maar we zullen meer weten, misschien morgen, misschien overmorgen. We zullen zien."