Uw winkelwagen is leeg!

Paul Pogba is underwhelms, maar Man United grijpt gelukkige late

TURIN, Italië - Drie gedachten uit het J-stadion als twee late goals bezorgden Man United een 2-1 overwinning op woensdag bij Juventus.
 
1. Heroic United verslaat Juve met late terugslag
 
Manchester United draaide de klok terug naar 1999 door de overwinning om te voetbalshirts kopen zetten in een overwinning tegen Juventus met een dramatische late overwinning in Turijn.
 
De 86 minuten vrije schop van Juan Mata en een eigen doelpunt van Alex Sandro in de laatste minuut bezorgden Jose Mourinho's team een ​​cruciale overwinning tegen de Italiaanse kampioenen, die United kwalificeerden voor de Champions League knock-out etappes met een thuisoverwinning tegen Young Boys later deze maand .
 
Negentien jaar nadat de Treble-winnaars van Sir Alex Ferguson een 2-0 achterstand hadden verloren om 3-2 te winnen in Turijn, toonden de mannen van Mourinho dezelfde vechtlust om dit spel te winnen. Het leek verloren te zijn nadat Cristiano Ronaldo, voor het grootste deel van het spel stil gehouden door United, zijn enige beslissende bijdrage leverde toen hij in de 65ste minuut de lange pass van Leonardo Bonucci voorbij doelman David De Gea volleyde om zijn eerste Champions League te registreren doel van het seizoen.
 
Het doel leek genoeg te zijn om het spel te winnen en een toppositie en kwalificatie voor de knock-outstadia te verzekeren met twee games voor het team van Massimiliano Allegri. Maar Mata haalde United-niveau met zijn vrije trap voordat Sandro zich in het late, in swingende zetwerk van Ashley Young had gebundeld.
 
United was ongelukkig om achter te staan ​​bij het doelpunt van Ronaldo, en een gelijkspel zou een rechtvaardiger resultaat in de nacht zijn geweest. Maar met Juve als gastheer voor Valencia later deze maand, zal een overwinning voor de Italianen in combinatie met een overwinning van de United tegen Young Boys op Old Trafford ervoor zorgen dat beide clubs de ronde van 16 halen.
 
2. Sanchez verklaart zijn zaak door het midden te spelen
 
Alexis Sanchez was een grote teleurstelling in een Manchester United-shirt sinds hij in januari uit Arsenal arriveerde, met zelfs zijn trouwe supporter niet in staat om een ​​ander voorstel te doen. Maar een argument in de verdediging van de Chileense international is dat hij niet de kans heeft gekregen om op zijn beste positie te spelen door Mourinho.
 
Mourinho heeft consequent vastgehouden aan Romelu Lukaku als zijn middelpunt naar voren, maar verkoos in plaats daarvan Sanchez wijd te gebruiken, maar met Lukaku geblesseerd kreeg Sanchez zijn kans door het midden tegen Juventus en hij maakte indruk. Het was af en toe duidelijk dat zijn zelfvertrouwen nog steeds laag is: hij nam immers deel aan de wedstrijd van woensdag en slechts vier keer gescoord in 27 optredens, en zijn uiterlijk dit seizoen was op zijn best sporadisch.
 
Maar Sanchez biedt totaal verschillende kwaliteiten aan Lukaku en ze waren te zien in Turijn. Lukaku is eendimensionaal, een klassieke spits in die zin dat zijn eerste gedachte altijd is om naar het doel te gaan. Sanchez is ondertussen meer bereid om zijn opties te beoordelen, de bal op te houden en teamgenoten in het spel te brengen. Er was meer een draad tussen United's aanvallende spelers tegen Juve dan er is wanneer Lukaku speelt.
 
De blessure van Lukaku betekent dat hij twijfelt voor de reis van zondag naar Manchester City, dus Sanchez krijgt misschien nog een uitstapje naar de Etihad. Hij moet nog steeds zijn conditie en intensiteit verscherpen, maar als hij de speeltijd haalt, kan Sanchez nog steeds de grote speler zijn die Mourinho van hem verwachtte toen hij hem tekende.
 
3. Pogba gaat "thuis" verloren
 
Paul Pogba wilde echt het podium op zijn oude grasland met United behouden tegen Juventus, maar hij werd woensdagnacht weer vermist.
 
Na bullish te hebben gesproken in de premaperieuwsconferentie over zijn vorm, geluk en de kansen van United om een ​​grote trofee te winnen, werd Pogba vóór de wedstrijd door de Juventus-fans teruggeroepen naar Turijn. Maar twee jaar nadat hij vertrok met een verhuizing van £ 89 miljoen naar United, rechtvaardigde Pogba zijn honorarium nauwelijks of liet hij de fans van Juve verlangen naar zijn terugkeer.
 
Dit was Pogba op een van zijn slechte dagen. Hij slaagde er niet in Juventus lopers te volgen en hij was arm in bezit. Hij had echt het spel moeten benaderen dat vastbesloten was zijn oude fans te laten zien wat ze misten, maar hij werd simpelweg opgeslokt door Juve's middenveld van Miralem Pjanic, Sami Khedira en Rodrigo Bentancur.
 
Pogba heeft talent, dat is zonder twijfel. Hij heeft grote eer gewonnen voor club en land en kan een game-changer worden, maar mislukt te vaak om te bezorgen. Zijn late betrokkenheid bij Sandro's eigen doelwinnaar voor United was niet genoeg om Pogba te laten opvallen.
 
Het is op nachten als deze dat Pogba de aandacht zou moeten vragen Juventus 18/19 voetbaltenue, maar hij was weer een beetje een speler.