Uw winkelwagen is leeg!

Simeone zegt dat ik speciale kwaliteiten heb, zegt Atletico, de

De Portugese international is verheugd om met de beroemde coach in zijn nieuwe club te werken nadat hij wordt uitgedaagd door de lof van de Argentijn
 
Gelson Martins werd aangemoedigd om zich bij Atletico Madrid aan te sluiten nadat Diego Simeone de "speciale kenmerken" had geïdentificeerd die hij aan het team kon brengen.
 
De Portugese international tekende vorige week een deal van vijf jaar nadat hij zijn contract bij de door een crisis getroffen Sporting CP had herroepen.
 
De 23-jarige, die dinsdag officieel werd gepresenteerd in de Wanda Metropolitano, is enthousiast om aan de slag te gaan onder zijn nieuwe baas.
 
"De boodschap van de coach was erg belangrijk voor mij en hij zei dat ik waarde kon toevoegen aan het team," vertelde hij aan verslaggevers. "Alle spelers zijn erg goed, maar de coach denkt dat ik speciale eigenschappen heb en dat is waarom ik kwam.
 
"Sinds ik ben aangekomen, heb ik heel hard en met kwaliteit gewerkt, en dat zal me helpen bij de manier waarop ik speel, en daarom ben ik erg blij om met Simeone te werken."
 
Clubvoorzitter Enrique Cerezo hoopt dat Gelson een 'legende' kan worden bij de club, net als landgenoten Tiago Mendes en Simao, die in het afgelopen decennium veel succes hadden met Atletico.
 
"We tekenen een voetballer die ondanks zijn jeugd al veel ervaring heeft", zei Cerezo.
 
"Hier zijn Portugese spelers legendes geworden en we zijn ervan overtuigd dat je alles voor deze kleuren zult geven."