Uw winkelwagen is leeg!

Brazilië 3-0 Argentinië wint WK-kwalificatiewedstrijd

Neymar en Philippe Coutinho elk gescoord als Brazilië versloeg Argentinië 3-0 in hun 2018 WK-kwalificatiewedstrijd.
 
Coutinho reed in een schot voor de opener vóór Neymar, die misschien een penalty eerder hebben toegegeven voor handbal, sleuven in de voorsprong hosts uitbreiden.
 
De bezoekers en sterspeler Lionel Messi worstelde om een ​​impact te maken en Paulinho toegevoegd Brazilië's derde. Brazilië voetbalshirts
 
Argentinië zijn nu zesde in de 10-team Zuid-Amerikaanse kwalificatie groep, met de top vier automatisch in aanmerking komen.
 
De vijfde geplaatste land in de groep zal gaan in een play-off met de winnaars Oceanië groep.
 
Argentinië heeft 16 punten uit 11 wedstrijden, één punt op drift van vierde geplaatste Ecuador, maar acht achter leiders van Brazilië, die 24 punten.
 
"Toen ze ons hard getroffen, we moeite om te herstellen", zegt Messi, die naast Neymar speelt bij Barcelona.
 
"We zijn meer dan bewust dat we veel moeten veranderen. Van alle slechte punten, het goede is dat we afhankelijk zijn van onszelf, maar we kunnen niet weg te geven meer punten." Brazilië voetbaltenue
 
Alle teams hebben zeven wedstrijden te gaan, met de volgende ronde van de wedstrijden op dinsdag toen Brazilië Peru te bezoeken, terwijl Argentinië gastheer Colombia.
 
Brazilië legende Carlos Alberto, de kapitein van de 1970 World Cup-winnende kant, heeft 72 jarige leeftijd stierf.
 
Hij scoorde een van de grootste doelpunten in de WK-geschiedenis in de jaren 1970 finale tegen Italië, afronding een sublieme team beweging met een krachtige lage finish.
 
Rechtsback Alberto werd 53 maal door Brazilië afgedekt en won de binnenlandse titels met Fluminense en Santos, voor wie hij maakte meer dan 400 optredens.
 
Hij stierf in Rio de Janeiro na een hartaanval. Brazilië voetbalkleding
 
De 1970 Brazilië kant die de World Cup, die bevatte ook grootheden Pele, Jairzinho, Tostao en Rivelino won, wordt door velen beschouwd als de beste in de geschiedenis.
 
Alberto werd genoemd in de wereld team van de 20e eeuw in 1998 en de Fifa 100 voor de grootste levende spelers in 2004.
 
Na het beëindigen van zijn carrière in Noord-Amerika met de New York Cosmos, wist hij 13 clubs en Oman en Azerbeidzjan.
 
Hij won de 1983 Braziliaanse kampioenschap met Flamengo en eindigde zijn carrière coaching met Azerbeidzjan in 2005. Brazilië voetbalshirts