Uw winkelwagen is leeg!

Waar past Ainsley Maitland-Niles bij zijn terugkeer?

Arsenal was zonder Ainsley Maitland-Niles en dat zullen ze nog weken blijven, maar zelfs als hij terugkomt voetbalshirts kopen, waar past hij dan?
 
Veel fans van Arsenal vertellen je dat er niet veel betalers zijn waar ze meer opgewonden van zijn dan Ainsley Maitland-Niles. Hij heeft de mentaliteit van een veteraan, maar de athleticism van iemand, nou, zijn leeftijd.
 
En met hoe opgewonden Unai Emery met Maitland-Niles zou werken, na het gerapporteerde 'dossier' dat hij over de jonge Engelsman inbracht, groeide die verwachting alleen maar.
 
Dat is waarom het ronduit zoog toen Maitland-Niles pas 35 minuten in het seizoen een beenbreuk opliep. Hij speelde leftback op dat moment, waarbij elke andere optie geblesseerd was, wat indruist tegen het idee dat hij eindelijk zijn kans zou krijgen om op het middenveld te komen, maar dat is de vloek van een ongelooflijk getalenteerde jongeman te zijn.
 
Nu de blessure halverwege geraakt is, omdat zijn terugkeer voorlopig gepland is voor midden tot eind oktober, moeten we beginnen te vragen waar Maitland-Niles zal passen wanneer hij terugkeert. Omdat de club zijn positie zonder hem begint te vinden, en dat kan het een jonge kerel nogal moeilijk maken om zijn weg te vinden, wanneer het systeem van een nieuwe manager eindelijk begint te groeien.
 
Beide twee middenvelders hebben een rol te spelen en er is geen reden om te verwachten dat een andere naam nodig is. Dat is een probleem als je Ainsley Maitland-Niles bent en je een andere naam bent. Een andere naam die op enig moment het recht op dat middenveld verdiend heeft.
 
Dat gezegd hebbende, de vleugelverdediger die hij invulde, is ook niet precies daar. Onnodig te zeggen dat ik liever zie dat Maitland-Niles zijn benen meer uitrekt dan Nacho Monreal op weg is naar vervanging, maar zoals het er nu uitziet, zie ik niet dat Emery Maitland-Niles erin stopt als hij terugkomt. Maar dat ben ik gewoon, ik ben niet Emery.