Uw winkelwagen is leeg!

Verzenden

terugkeer beleid

 

Uw tevredenheid is gegarandeerd als je winkel www.voetbalshirtssale.com. Goederen kunnen worden teruggestuurd naar een gebrekkige uitwisseling zolang het verzoek is gedaan binnen 5 dagen na de datum van ontvangst van uw goederen. Goederen kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling of krediet van een winkel waar de goederen nooit werd gebruikt als een verzoek binnen 5 dagen na de datum die u ontvangt worden ingediend. U kunt een vergoeding gebruiken voor restitutie.

 

We testen onze producten, voordat ze te koop aanbieden. We hebben ook inspecteren elk stuk van goederen voordat we alle bestellingen te verzenden. Als u geen producten kunnen gebruiken, neem dan contact met ons op, wij zullen u graag www.voetbalshirtssale.com niet aansprakelijk voor eventuele schade die optreedt op apparaten of accessoires tijdens of na gebruik.

 

uitwisselingen

 

Defecte goederen kunnen worden ingewisseld voor hetzelfde item, zolang het verzoek is gedaan binnen 5 dagen na de datum van ontvangst van uw goederen. Er is geen uitwisseling zal worden gemaakt na deze periode van 5 dagen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

 

terugbetalingen

 

De goederen kunnen worden teruggestuurd, altijd betalen als:

 

1. Een aanvraag binnen 5 dagen worden ingediend vanaf de datum van ontvangst van uw goederen.

 

Dooi. Het materiaal werd niet gebruikt.

 

Drie. Alle transportmiddelen, verpakking, handleiding (s), garantiebewijs en meegeleverde accessoires, onderdelen en accessoires zijn opgenomen in de geretourneerde producten.

 

April. Keer terug verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

 

Alle items die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden voor een volledige terugbetaling is onderworpen aan een terugboeking vergoeding terug. restocking fee zal gratis zijn voor alle producten die een open pakket gebruikt, of verzending, verpakking hebben, instructies voor het gebruik (s), garantiekaart, accessoires, onderdelen en / of ontbrekende supplies.

 

geretourneerde goederen die zijn beschadigd, worden niet geaccepteerd, littekens, krassen, misbruikt of ik mis de originele verpakking. In dit geval zal geen terugbetaling of omruiling worden geëerd en de goederen zullen worden teruggegeven aan de klant bij de klant. Indien de klant bereid is te betalen voor de scheepvaart, zullen de goederen worden afgewezen.

 

Merk op dat u kunt ervoor kiezen om alle geretourneerde artikelen terug te betalen, als we vaststellen dat het passend is.

 

Terugbetalingen worden uitgegeven in dezelfde vorm van betaling gebruikt voor het kopen meestal binnen 14 dagen.

 

lead case

 

1. Afkeer het product na het krijgen van het.

 

Dooi. Neem contact met ons op voor meer informatie voordat u bij ons koopt als u twijfelt over de grootte hebben. Anders kunnen we uw verzoek om teruggave van de verkeerde maat te accepteren.

 

Drie. Geschil standaard formaat.

 

April. Neem contact met ons op voor meer informatie voordat u bij ons koopt als u niet zeker bent van het materiaal. Anders, de terugkeer van de fysieke vraag aanvaard kwaad.

 

mei Willen niet dat onze producten.

 

6. www.voetbalshirtssale.com boekte het grondrecht van het interpreteren van onze terugkeer beleid