Uw winkelwagen is leeg!

Voorwaarden

Hoe kan ik gebruiken?

 

Ons primaire doel bij het verzamelen van informatie van u is om u een efficiënte en persoonlijke ervaring tijdens het gebruik van onze diensten. Dit stelt ons in staat om uw online shopping ervaring te verbeteren door het leveren van producten en diensten die voldoen aan uw specifieke behoeften, en maak je gebruik van onze website meer voldoening. Wij gebruiken uw gegevens in een aantal manieren. Zo voeren wij intern onderzoek naar de demografische gegevens, interesses en het gebruik van de site van onze gebruikers beter te begrijpen en u te dienen. Wij kunnen uw gegevens gebruiken om informatie te leveren aan u dat, in sommige gevallen, is gericht op uw belangen.

 

 

Hoe kunnen we uw informatie te beschermen?

 

Onze website maakt gebruik van de technologie en de inspanningen om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens identificeerbare industriestandaard beschermen. Deze omvatten veilige servers en firewalls. Alle gebruikersgegevens die wij verzamelen is beveiligd tegen ongeoorloofde toegang. Alleen geautoriseerde medewerkers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren, krijgen toegang tot deze gegevens verleend.

 

 

aanvaarding

 

Houd er rekening mee dat er mogelijk bepaalde orders die we in staat zijn om te accepteren en moeten annuleren. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken te weigeren of een bestelling om welke reden annuleren. Sommige situaties die kunnen leiden tot annulering van uw bestelling onder meer beperkingen op de hoeveelheden beschikbaar voor aankoop, onjuistheden of fouten in product- of prijsinformatie, of problemen die door onze krediet- en fraude te vermijden afdeling . We kunnen ook aanvullende controles of informatie voor het accepteren van een bestelling. We zullen contact met u opnemen indien alle of een deel van uw bestelling wordt geannuleerd of als aanvullende informatie nodig is om uw bestelling te accepteren.

 

 

overmacht

 

Verkopers moeten niet verantwoordelijk voor de vertraging in de levering of niet-levering van de goederen als gevolg van oorlog, aardbevingen, ernstige overstroming, brand en andere oorzaken van overmacht door beiden overeengekomen worden gehouden partijen. Toch moet vendors kopers per fax / telex, onmiddellijk van een dergelijke gebeurtenis en binnen veertien dagen te adviseren, airlifting kopers voor hun aanvaarding van een certificaat afgegeven door de bevoegde autoriteiten van de plaats waar het ongeval treedt op als bewijs daarvan. In dergelijke omstandigheden, verkopers, zijn echter nog steeds onder de verplichting om alle nodige maatregelen te nemen om de levering van goederen te versnellen. In het geval dat de late levering tien weken overschrijdt, moet de kopers het recht om dit contract te annuleren.

 

 

algemeen

 

Deze overeenkomst vormt de gehele overeenkomst tussen de partijen en vervangt alle voorgaande overeenkomsten en verklaringen tussen hen. De titels die in deze Gebruiksvoorwaarden zijn alleen en op geen enkele wijze te bepalen of de omvang van de sectie te beperken ter referentie. Indien enige bepaling van deze overeenkomst niet afdwingbaar wordt gehouden om welke reden, wordt die bepaling worden hervormd alleen voor zover noodzakelijk om het uitvoerbaar is en de overige bepalingen van deze overeenkomst volledig van kracht blijven maken. het falen van het bedrijf om actie te ondernemen met betrekking tot een schending van deze overeenkomst door u of anderen geen ontheffing inhouden, en moeten de rechten van de Vennootschap met betrekking tot dergelijke schending of eventuele latere inbreuk niet beperken.